Date

December 10-08-2015

Location

3200 Barbaros Bulvarı Besiktas/Istanbul

Remaining

245 Tickets

Speakers

24 Professional Speakers

Valentines Day in Paris

Praesent ac sem in neque venenatis tristique. Morbi et ligula velit. Nullam a augue vel mi porta vestibulum non ac elit. Vivamus convallis tortor et fermentum semper. In hac habitasse platea dictumst. Curabitur eget dui id metus pulvinar suscipit. Quisque vitae ligula laoreet, scelerisque leo quis, facilisis metus. Sed pellentesque, urna sed varius consectetur, eros augue fringilla
magna, id sem magna vel diam. Nulla sed hendrerit nunc.

Register Watch video
Alt

Alt image

EVENT SCHEDULE / dont forget it

EVENT SPONSORS

TESTIMONIALS / See What People Say About Us

ENTERTAINMENT

PRICE / perfect price for event

Personal

$111

Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipiscing elit
Sed vitae diam metus
Donec cursus magna

Business

$175

Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipiscing elit
Sed vitae diam metus
Donec cursus magna

EVENT FAQS /find your answers

Het evenement wordt betaald door de sponsoren en is daarom gratis toegankelijk voor de door ons geselecteerde deelnemers. Indien je over een persoonlijke uitnodiging beschikt (deze ontvang je per e-mail) kun je registreren voor een gratis ticket. Het evenement is exclusief voor cloud architecten, we kijken bij het beoordelen van potentiele deelnemers of je past in dit profiel. We zullen hiervoor onder andere je LinkedIn profiel bezoeken. Stuur ons een e-mail als je vragen hebt over deelname.  
Nee helaas. We zijn vol en werken met een wachtlijst. Neem dus van te voren even contact op.
Nee helaas, alleen voor de sponsoren van het evenement zullen we het door de vingers zien als er een incidentele ‘niet cloud architect’ aanwezig is.
 
Ja absoluut! Omdat er meer mensen zijn die willen komen dan we aan plaatsen beschikbaar hebben vragen we je om ruim van te voren je kaartje weer beschikbaar te stellen (dit doe je via de Eventbrite website). Laat je zonder tijdige afmelding toch verstek gaan? Dat is niet zo mooi, wij hebben dan kosten gemaakt voor het evenement en iemand anders teleurgesteld die graag in jouw plaats was gekomen. We zullen je dan ook de kosten van de avond (à euro 125,-) in rekening brengen. Daarnaast zullen we je ook voor volgende evenementen niet meer uitnodigen. Streng? Ja sorry we gaan graag respectvol met elkaar om en tijdig afmelden (dus niet op de dag zelf) hoort daar bij.  
Op het Prins Bernhardplein (de rotonde waaraan Cafe-Restaurant Dauphine ligt) kies je de richting RAI/Rivierenbuurt. Vlak voor je het spoorwegviaduct onder door zou gaan (de ingang van Dauphine ligt aan je rechterhand), sla je rechtsaf het Pauwenpad in. Je bevindt je nu tussen het spoor en de lange kant van het gebouw. Aan het einde een scherpe bocht naar rechts en je staat voor de ingang van de parkeerkelder. De garagedeur opent automatisch. De hoogte van de parkeerkelder is 2.40m De parkeerkosten bedragen € 3,- per uur, gelijk aan het tarief op straat.  
Zeker, restaurant Dauphine ligt direct tegenover station Amsterdam Amstel waar naast diverse treinen ook de Amsterdamse Metro lijnen stoppen.
We doen ons best om het inhoudelijke programma tussen 22.00 en 22.30 af te ronden. Daarna is er nog ruimte om te netwerken en te borrelen. Om middernacht sluiten we de bar, vanaf dan kun je uiteraard op eigen gelegenheid verder feesten in de stad.

RECENT BLOG POSTS / get news!

REGISTER NOW / dont mıss event!

registing

Event Location

Apple Store SOHO‎
103 Prince St New York, NY 10012, United States
+1 212-226-3126

hello@imevent.com

Get Direction